Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
Podporuje mojeID

NOVINKY

arr3Volné pracovní pozice Nabízíme práci vodoinstalatérům a topenářům: Montáž kotlů na tuhá paliva Montáž plynových... arr3Ceník náhradních dílů RegulusCeník náhradních dílů Regulus     Ceník náhradních dílů Regulus ke stažení... arr3Nová grafika eshopregulus.czNová grafika eshopregulus.cz již brzy!   Připravujeme pro Vás novou grafiku eshopregulus.cz.... arr3Kotlíkové dotace v roce 2017 Podle posledních informací jednotlivé kraje chystají vypisovat nové výzvy pro rok 2017 v těchto... arr3Povinná kontrola kotlů na tuhá palivaKontrolu kotle na tuhá paliva si můžete objednat na: tel.: 603 150 941 nebo 602 360 637 nebo na... arr3Velkoobchod pro montážní a obchodní firmy  Po provedení registrace (v pravém horním rohu našeho eshopu v sekci Nová registrace nastavíme... arr3Ceník servisních pracíProvádíme servisní práce pro:   Solární systémy Tepelná čerpadla Kotle na tuhá... arr3Nová zelená úsporám a kotlíkové dotaceNová zelená úsporám - dotační program Státního fondu životního prostředí, byl opět zahájen. Rovněž... arr3Podmínky oblasti podpory C programu Nová zelená úsporámPodmínky oblasti podpory C programu Nová zelená úsporám Dotační program Nová zelená úsporám... arr3Nové lepší podmínky programu Nová zelená úsporám8.7.2014 Státní fond životního prostředí reaguje na nezájem o program Nová zelená úsporám... arr3Nová zelená úsporám 2014Dotační program Nová zelená úsporám začne přijímat žádosti o dotaci v dubnu 2014 Od dubna 2014... arr3Eshop Regulus na Pardubické stavební výstavě  Produkty Regulus a služby společnosti DEMVED a.s budeme presentovat na   19. Pardubické... arr318. Pardubická stavební výstava v IDEONU v Pardubicích  Další výstava na které jsme se účastnili byla 18. Pardubická stavební výstava v IDEONU v... arr3Nová zelená úsporám prodloužena do konce roku 2014Dotační program Nová zelená úsporám byl prodloužen do konce roku 2014.   Ministerstvo životního... arr3Výstavy v roce 2014    Výstavy v roce 2014 na kterých bude společnost DEMVED a.s., certifikovaný partner... arr3Nový web/eshop - www.cistenitopeni.info  Na tomto webu: www.cistenitopeni.info naleznete mimo jiné v sekci "Jak na to" postupy při... arr3Inventura skladu 15.- 16.1.2015Ve dnech 15. až 16. ledna 2015 bude probíhat inventura skladu. V tomto období bude omezený výdej... arr3Nová zelená úsporám ukončena koncem roku 2014Dotační program Nová zelená úsporám byl ukončen koncem roku 2014.   Ministerstvo životního... arr3Pardubická stavební výstava  Dovolujeme si Vás pozvat na Pardubickou stavební výstavu, kde budeme presentovat naše služby a... arr3Podmínky programu Nová zelená úsporám vyhlášeny!  Výši dotace z programu Nová zelená úsporám v oblasti vytápění a větrání naleznete... arr3Projekt rekuperace pro váš dům zdarmaProjekt rekuperace systému Regulus pro váš dům poskytujeme zdarma při současném zakoupení rekuperace... arr3Doprava zboží za 35 Kč  Objednané zboží z Eshop Regulus Vám můžeme zaslat do výdejny Uloženky. Při platbě předem platíte... arr3Zvýšení cen v Eshop RegulusVážení zákazníci. S politováním Vás sdělujeme, že vzhledem ke zvýšení kurzu české koruny vůči euru,...

KONTAKTY

DEMVED a.s.
Sladkovského 446
530 02 Pardubice
tel: +420 602 360 637, +420 603 150 941
info@demved.cz
IČ: 25971077, DIČ: CZ25971077
www.facebook.com/demved.cz

V případě dotazů pište na info@demved.cz nebo i volejte na č.: +420 602 360 637 nebo +420 603 150 941


Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ