Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
Podporuje mojeID

NOVINKY

arr3Volné pracovní pozice Nabízíme práci vodoinstalatérům a topenářům: Montáž kotlů na tuhá paliva Montáž plynových... arr3Ceník náhradních dílů RegulusCeník náhradních dílů Regulus     Ceník náhradních dílů Regulus ke stažení... arr3Nová grafika eshopregulus.czNová grafika eshopregulus.cz již brzy!   Připravujeme pro Vás novou grafiku eshopregulus.cz.... arr3Kotlíkové dotace v roce 2017 Podle posledních informací jednotlivé kraje chystají vypisovat nové výzvy pro rok 2017 v těchto... arr3Povinná kontrola kotlů na tuhá palivaKontrolu kotle na tuhá paliva si můžete objednat na: tel.: 603 150 941 nebo 602 360 637 nebo na... arr3Velkoobchod pro montážní a obchodní firmy  Po provedení registrace (v pravém horním rohu našeho eshopu v sekci Nová registrace nastavíme... arr3Ceník servisních pracíProvádíme servisní práce pro:   Solární systémy Tepelná čerpadla Kotle na tuhá... arr3Nová zelená úsporám a kotlíkové dotaceNová zelená úsporám - dotační program Státního fondu životního prostředí, byl opět zahájen. Rovněž... arr3Podmínky oblasti podpory C programu Nová zelená úsporámPodmínky oblasti podpory C programu Nová zelená úsporám Dotační program Nová zelená úsporám... arr3Nové lepší podmínky programu Nová zelená úsporám8.7.2014 Státní fond životního prostředí reaguje na nezájem o program Nová zelená úsporám... arr3Nová zelená úsporám 2014Dotační program Nová zelená úsporám začne přijímat žádosti o dotaci v dubnu 2014 Od dubna 2014... arr3Eshop Regulus na Pardubické stavební výstavě  Produkty Regulus a služby společnosti DEMVED a.s budeme presentovat na   19. Pardubické... arr318. Pardubická stavební výstava v IDEONU v Pardubicích  Další výstava na které jsme se účastnili byla 18. Pardubická stavební výstava v IDEONU v... arr3Nová zelená úsporám prodloužena do konce roku 2014Dotační program Nová zelená úsporám byl prodloužen do konce roku 2014.   Ministerstvo životního... arr3Výstavy v roce 2014    Výstavy v roce 2014 na kterých bude společnost DEMVED a.s., certifikovaný partner... arr3Nový web/eshop - www.cistenitopeni.info  Na tomto webu: www.cistenitopeni.info naleznete mimo jiné v sekci "Jak na to" postupy při... arr3Inventura skladu 15.- 16.1.2015Ve dnech 15. až 16. ledna 2015 bude probíhat inventura skladu. V tomto období bude omezený výdej... arr3Nová zelená úsporám ukončena koncem roku 2014Dotační program Nová zelená úsporám byl ukončen koncem roku 2014.   Ministerstvo životního... arr3Pardubická stavební výstava  Dovolujeme si Vás pozvat na Pardubickou stavební výstavu, kde budeme presentovat naše služby a... arr3Podmínky programu Nová zelená úsporám vyhlášeny!  Výši dotace z programu Nová zelená úsporám v oblasti vytápění a větrání naleznete... arr3Projekt rekuperace pro váš dům zdarmaProjekt rekuperace systému Regulus pro váš dům poskytujeme zdarma při současném zakoupení rekuperace... arr3Doprava zboží za 35 Kč  Objednané zboží z Eshop Regulus Vám můžeme zaslat do výdejny Uloženky. Při platbě předem platíte... arr3Zvýšení cen v Eshop RegulusVážení zákazníci. S politováním Vás sdělujeme, že vzhledem ke zvýšení kurzu české koruny vůči euru,...

KONTAKTY

DEMVED a.s.
Sladkovského 446
530 02 Pardubice
tel: +420 602 360 637, +420 603 150 941
info@demved.cz
IČ: 25971077, DIČ: CZ25971077
www.facebook.com/demved.cz

V případě dotazů pište na info@demved.cz nebo i volejte na č.: +420 602 360 637 nebo +420 603 150 941


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ